Yükleniyor...

WLADİMİR KLİTSCHKO YAT KAZASI GEÇİRDİ!

Sahil güvenlik kurtardı

25 Haziran 2019 Sal 13:17 9371

Dünya boksunun en önemli isimlerinden eski boksör Wladimir Klitschko, ailesi ile birlikte Mallorca'da yat kazası geçirdi. 

 

43 yaşındaki Ukraynalı eski boksör Wladimir Klitschko ve ailesi, özel yatlarının alev almasının ardından Mallorca sahil güvenliği tarafından kurtarıldı.

 

İngiliz The Sun gazetesinde yer alan habere göre, 4 kişinin içerisinde bulunduğu, Ibiza'ya doğru yol alan yat, birden alev aldı. Mürettebatın, motor odasında çıkan yangını Mallorca sahil güvenliğine bildirmesi, kazanın daha fazla büyümeden kontrol altına alınmasını sağladı. 

 

Klitschko konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Ne dilediğine dikkat et! Kader biraz adrenalin ciddiye aldı. Pazar gecesi yaptığımız yat gezisi, çıkan yangın nedeniyle sona erdi. Yat, sahil güvenlik görevlileri ve yangın kurtarma ekibi tarafından boşaltıldı. Endişeye gerek yok. Hepimiz iyiyiz!" dedi.

 

Ukraynalı boksör, Nisan 2017'de İngiliz Anthony Joshua'ya mağlup olduktan bu yana ringde mücadele etmedi. Wembley'de 90.000 kişinin yerinden takip ettiği karşılaşmanın 11. raundunda Anthony Joshua, Klitschko'yu nakavt etmişti.

 

Klitschko, 53'ü nakavt olmak üzere 64 galibiyet, 5 mağlubiyetten oluşan kariyerini, bu maçın ardından noktaladığını açıklamıştı. 

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.