Yükleniyor...

YAŞADIĞI SORUNU ANLATTI

Peter Crouch'un Martin Skrtel kabusu!

28 Mart 2020 Cts 13:50 9324

Ünlü İngiliz golcü Peter Crouch, futbolculuk döneminde eski takım arkadaşı Martin Skrtel'in kendisini çok zorladığını anlattı. 

 

Liverpool forması altında sadece yarım sezon birlikte oynayan ikili, karşı karşıya geldiklerinde ise birbirlerine büyük problem yarattılar. 

 

Crouch, İngiltere - Slovakya maçında kendisini çok zorlayan Skrtel ile yaşadıklarını Daily Mail'e anlattı. 

 

Skrtel'in gizli bir silahı olduğunu belirten Crouch, "Topa yükseldiğini zaman kramponunun çivilerini uyluk kemiğinize koyma alışkanlığı vardı. Birincide önemsemeyebilirsin ama ikincide can sıkıcı olur ve üçüncüde ise seni kızdırır" ifadelerini kullandı. 

 

Slovakya ile oynanan maçta yaşananlara değinen Crouch, "Ona 'Yeter Martin' diye bağırdım. O ise, 'Ah Croucie! Üzgünüm, seni görmedim' dedi. Sorun şuydu, topu takip ettikleri için onu hakeme de şikayet edemedim. Martin, hakemin faulü görmeyeceği şekilde ayaklarını bacaklarıma sokmayı biliyordu. Çıktığımda uyluk kemiklerim parçalara ayrıldır. İyi çocuk ama tam anlamıyla bir sıkıntı" dedi.  

 

Futbolu bırakan 39 yaşındaki Crouch, ülkemizde Fenerbahçe ve Başakşehir formaları giyen Skrtel ile 2007-2008 sezonunun ikinci yarısında birlikte Liverpool forması giymişti.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.