Yükleniyor...

YENİ OZAN KABAK:GÖKAY GÜNEY

Lakabı da Steven Gerrard

22 Ocak 2019 Sal 20:45 9426

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın genç oyuncusu Gökay Güney, Boluspor karşısındaki performansıyla izleyenlerden tam not aldı. Genç futbolcunun lakabının da Steven Gerrard olduğu ortaya çıktı.

 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray forması giyen genç oyuncu Gökay Güney’in lakabının Steven Gerrard olduğu ortaya çıktı.

 

Yayıncı kuruluş ATV’nın deneyimli spikeri Ender Bilgin, 19 yaşındaki futbolcunun lakabının Steven Gerrard olduğunu açıkladı. Gökay Güney daha önce verdiği röportajlarda da İngiliz efsanesine olan hayranlığını gizlememiş ve örnek aldığını anlatmıştı.

 

  • Çocukluk yaşlarımdan beri idol olarak gördüğüm oyuncu Steven Gerrard. Oyun stiline, muhteşem şutlarına, attığı paslara ve mücadelesine hayranım.

 

GÖKAY GÜNEY NASIL BİR OYUNCU?

1.78 boyunda olan Gökay Güney, altyapı kariyerinin başlarında orta sahada görev alsa da, U21 takımına yükseldikten sonra stoper mevkisinde denenmeye başladı. Gökay'ın oyun tarzında en dikkat çeken özelliği ise yüksek pas kabiliyeti ve genç yaşına rağmen fizik gücünün yerinde olması dikkat çekiyor.

 

  • Oynarken daha iyi hissettiğim, zevk aldığım, kendimi daha iyi ispatlayabileceğim kısaca kendimi daha iyi gördüğüm mevki; orta saha ama hocalarım bana nerde görev verirse en iyi şekilde yerine getiriyorum. Daha önce de çok farklı mevkilerde oynadım.

 

GÖKAY GÜVEN KİMDİR?

19 Mayıs 1999 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen 19 yaşındaki Gökay Güney, 2011 yılında Galatasaray altyapısında futbol hayatındaki ilk adımlarını attı. 2016 yılında sarı-kırmızılı kulüple 3 yıllık profesyonel sözleşme imzalayan Gökay, 2016-17 sezonu başında dönemin teknik direktörü Jan Olde Riekerink tarafından U17 takımından alınarak İsviçre kampına götürülmüştü. Gökay, as takım forması altındaki ilk resmi maçına da o sezon Türkiye Kupası'nda 24 Erzincanspor karşısında çıkmıştı.

En Son Haberler Tümü

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Trabzonspor

Beşiktaş

TFF açıkladı

"Seninle bir dakika"

Geri dönmek istiyor...

UEFA Avrupa Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.