Yükleniyor...

YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Bruma, PSV Eindhoven'da

26 Haziran 2019 Çrş 15:47 9368

Hollanda Ligi takımlarından PSV Eindhoven, Leipzig forması giyen eski Galatasaraylı Bruma'yı 15 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı.

 

Almanya Bundesliga takımlarından Leipzig'in satış listesine koyduğu Portekizli Bruma'nın yeni takımı belli oldu.

 

Porto ile de görüşmelerini sürdüren Bruma'nın menajeri Bale, "Bruma tercihini yaptı ve PSV'yi seçti. Bruma bugün (Çarşamba) Hollanda'ya gelerek sağlık kontrolünden geçecek ve resmi sözleşmeye imza atacak" dedi.

 

PSV Eindhoven Basın Sözcüsü Thijs Slegers ise Bruma transferi hakkında, "Şu anda görüşmelerimiz sürüyor, Bruma hem teknik ekibimizin istediği bir oyuncun hem de kulübün transfer stratejileri de uyumlu. Şu anda görüşüyoruz ve resmi imzalar atılmadan bu transfer hakkında herhangi bir açıklama yapmayacağım" şeklinde konuştu.

 

Hollanda'nın yerel gazete muhabirlerinden Rik Elfrink ise twitter hesabından yaptığı paylaşında, PSV İdari Direktörü Peter Fossen ile Bruma'nın bir araya geldiği fotoğrafı paylaştı.

 

Galatasaray'ın bir süre ilgilendiği Bruma için Leipzig kiralık tekliflerini reddedince süreç askıya alınmıştı. Porto'nun 10 milyon euro bonservis bedeli önerdiği Bruma için PSV'nin 15 milyon euroya transfere nokta koyduğu konuşuluyor.

 

En Son Haberler Tümü

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Trabzonspor

Beşiktaş

TFF açıkladı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.