Yükleniyor...

Yerine gelecek isim belli oldu

Jesus giderse Montella

12 Mayıs 2023 Cum 09:34 9428

Sarı-lacivertli takımda Jorge Jesus'un ayrılması durumunda ilk adayın Montella olduğu iddia edildi. Milliyet muhabiri Senad Ok, Fenerbahçe'ye yerli bir teknik adamın gelmesinin zor olduğunu ve İtalyan çalıştırıcının gündemde olduğunu söyledi.

 

"Montella olabilir"

 

"Sergen Yalçın hakkında konuşmalar olabilir. Ben sorduğumda Sergen Yalçın ile ilgili bir görüşmenin olmadığı söylendi. Aykut Kocaman da gündemde yok ama Montella olabilir. Fenerbahçe kamuoyu Sergen Yalçın'a nasıl bakar bilmiyorum, çok başarılı bir teknik direktör. Sergen Yalçın birkaç maç kaybetse kredisi olmaz Fenerbahçe'de. Jesus'un yaptıklarını bir yerli teknik direktör yapsa geçmiş olsun. Fenerbahçe için çok zor bir durum. Fenerbahçe'ye yerli bir teknik direktörün gelmesi zor. Montella gündemde. Adana Demirspor'da çok başarılı iyi futbol oynatıyor. Buraya uyum sağladı. Bildiği bir yer. Oynattığı futbol ve teknik adamlık kariyeri de iyi" diye konuştu.

 

"Jesus kalırsa Zajc gider"

 

Gidecek ve kalacak futbolcular hakkında da bilgi veren Senad Ok, "Arda Güler ile yeni bir sözleşme yapılacağı söylendi. Çok fazla detay verilmedi. Ajax ve Benfica'nın yakından takip ettiğini biliyorum. Yönetim, Arda Güler konusunda rahat. Enner Valencia'nın kalma ihtimali çok düşük. Zajc'ı sorduğumda maddi konularda görüşmeler sürüyor. Fenerbahçe cephesinde Zajc'ın istediği ücret verilirse Zajc kalır. Anlaşma ihtimalleri yüksek. Her ne kadar maddi durumlar söylense de ben Jesus'un kalması durumunda Zajc'ın kalacağını düşünmüyorum. Jesus kalırsa istediği parayı alsa da Zajc'ın kalacağını düşünmüyorum" dedi.

En Son Haberler Tümü

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.