Yükleniyor...

YILIN TAKASI

Eljif Elmas'a karşılık Joao Miranda!

21 Nisan 2019 Paz 12:58 9312

Avrupa'nın önde gelen kulüpleri tarafından paylaşılamayan Eljif Elmas'la İtalyan basınından çok konuşulacak bir iddia geldi. Buna göre oyuncuyla yakından ilgilenen Inter kulübü, Makedon yıldızın transferi için Fenerbahçe'nin kapısını takas teklifiyle çalabilir

 

Fenerbahçe'nin Makedon yıldızı Eljif Elmas, bir süredir Avrupa'nın önde gelen kulüpleri tarafından paylaşılamıyor. Lazio, Fiorentina, Tottenham Hotspur ve Zenit Saint Petersburg'un ardından Inter'in de Makedon futbolcu için devreye girdiği iddia edilmişti.

 

 

19 yaşındaki yıldız futbolcu için 15 ila 20 milyon euroluk bir bonservis bedelinden bahsedilirken Inter kulübünün bu meblağı azaltabilmek için farklı bir formül üzerinde durabileceği iddia edildi.

 

Milano ekibine yakınlığıyla bilinen FC Inter News adlı internet sitesi, Inter'in sezon sonunda Martin Skrtel'le yollarını ayırması beklenen Sarı Lacivertliler'e Joao Miranda'yı teklif edebileceğini yazdı.

 

 

Sözleşmesi 2020 yazında erecek olan ve bu sezon takımıyla yalnızca 18 maçta forma giyebilen 34 yaşındaki Brezilyalı stoperin önümüzdeki yaz Inter'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyordu. 

 

 

En Son Haberler Tümü

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.