Yükleniyor...

YİNE KORKUTTU

2 yıl sonra yeniden hastaneye kaldırıldı...

06 Mayıs 2021 Prş 15:13 9315

2019 yılında Porto antrenmanında kalp krizi geçiren Iker Casillas'ın geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla padel tenis oynarken tekrar rahatsızlandığı ve hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı.

 

El Mundo Deportivo'da yer alan habere göre; 39 yaşındaki eski eldiven, 28 Nisan'da arkadaşlarıyla padel tenis oynarken göğsünde ağrı hissetti. Kalp ritminin normalden daha hızlı olduğunu arkadaşlarına söyleyen Casillas, apar topar hastaneye kaldırıldı.

 

Pozuelo de Alarcon'da bulunan Quironsalud Madrid Üniversitesi hastanesinin acil servisinde tedavi altına alınan ve daha sonra taburcu edilen İspanyol efsanenin sağlık durumunun iyi olduğu ancak bahsi geçen göğüs ağrısına neyin sebebiyet verdiğinin henüz tespit edilemediği kaydedildi.

 

2019'DA NE OLMUŞTU?

 

Iker Casillas, 2019 yılında Porto antrenmanında geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılmış ve kritik bir operasyon geçirmişti. Porto'daki CUF Hastanesinde 6 gün gözetim altında tutulan Casillas, kalple ilgili sağlık sorununun çözülmesinin ardından doktorlarının verdiği onayla taburcu edilmişti.

 

İspanyol eldiven, rahatsızlığından bir süre sonra yaptığı açıklamayla sağlık sorunları sebebiyle aktif futbol hayatını noktaladığını duyurarak emekli olmuştu.

 

En Son Haberler Tümü

EuroLeague

Ziraat Türkiye Kupası

Şampiyonluk 1 sayıyla kaçtı

Ziraat Türkiye Kupası

Kanarya ağır yaralı

Rams Park'ta rekorların gecesi

Üst üste 2. kez şampiyon

Tarihhi çöküş

Başakşehir'in Avrupa inadı sürüyor

Süper Lig'in eski ekibi Amatör Lig'e düştü

İtalyan basının iddiası!

3 puan 2 golle

Kritik eşikteki Konyaspor'a büyük darbe

Süper Lig'e veda etti

Kötü seri son buldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.