Yükleniyor...

YÜKSELEN PERFORMANS

İrfan Can Eğribayat, Göztepe'nin yüzünü güldürüyor

11 Kasım 2020 Çrş 11:17 11435

Beto'nun ayrılmasıyla kaleye çifte transfer yapan sarı-kırmızılılarda kariyerinde Olympiakos, Getafe gibi kulüplerde forma giyen 30 yaşındaki Macar file bekçisi Balazs Megyeri, İrfan'ın performansıyla 1 dakika bile süre alamadı. Göz-Göz'ün 500 bin Euro bonservisle 5 yıllık imza attırdığı İrfan Can, ilk hafta 5-1 kazanılan Yukatel Denizlispor maçında eline geçirdiği eldivenleri bir daha çıkarmadı.

 

Megyeri, Denizlispor maçının hemen ardından transfer edilse de ardından oynanan 6 maçta genç file bekçisinden kaleyi devralamadı. Bu sezon forma giydiği 7 maçta kalesinde 8 gol gören ve performansıyla alkış alan İrfan Can, Beşiktaş'ın 19 yaşındaki file bekçisi Ersin Destanoğlu ve Yeni Malatyasporlu 21 yaşındaki Abdulsamed Damlu'dan sonra Fenerbahçeli Altay Bayındır'la birlikte Süper Lig'in sürekli forma giyen en genç üçüncü kalecisi konumunda. Göz-Göz'e gelmeden önce Adanaspor'da 2017 yılında 19 yaşındayken 2 Süper Lig maçına çıkan İrfan, genç milli formayı 18 kez giymişti.

En Son Haberler Tümü

24 yıllık hasret sona erdi

Fenerbahçe Beko'ya kötü haber

Opus Arena'da şok anlar

Premier Lig'de De Zerbi dönemi başlıyor

Kosova'da 2 gözaltı

Talisca fırtınası esiyor

Beşiktaş'ta derbi hazırlıkları sürüyor

Okan Buruk'un jokeri Gabriel Sara

Trabzonspor'da Galatasaray alarmı

Kupada son perde açılıyor

"Tarzım cesur, hızlı ve zeki"

NBA'de devlerin savaşında zafer uzatmada Thunder'ın

Bilet alırsak servet kazanacağız!

Verstappen’den çarpıcı çıkış

Afrika Uluslar Kupası'nda büyük format değişikliği

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.