Yükleniyor...

ZLATAN İÇİN ÇILGIN TEKLİF

18 ayda…

09 Aralık 2019 Pzt 09:30 9418

Yeni takımı merak konusu olan Zlatan Ibrahimovic’in Los Angeles Galaxy’den sonraki durağı olacağı tahmin edilen Milan’ın süper yıldıza yaptığı teklif İtalyan basınında yer aldı.

 

İtalyan gazeteci Gianluca Dimarzio’nun haberine göre Milan, Zlatan Ibrahimovic’e sezon sonuna kadar 3 milyon euro, önümüzdeki sezon için ise 6 milyon euroluk bir sözleşme teklif etmiş durumda.

 

Pazarlıklarda son aşamaya gelindiği belirtilen haberde Ibrahimovic’in ücret konusunda bir miktar daha artış beklediği ve kendisine teklif edilen kontratın en az 18 aylık olmasını istediği kaydedildi.

 

Avrupa macerasının ardından gittiği Amerika Birleşik Devletleri Ligi MLS’te 38 yaşındaki Ibrahimovic Los Angeles Galaxy formasıyla iki sezonda toplam 58 maça çıkıp 53 gol atarak tarihi bir performans segilemişti.

 

Barcelona’nın ardından gittiği Milan’da ise 2 sezonda 61 Serie A’ maçına çıkan Zlatan 42 gol kaydetmiş ve İtalya Şampiyonluğu yaşamıştı.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.