Yükleniyor...

ZULTE GOLCÜSÜNDEN YOKSUN

Spordb.com ile önizleme

08 Kasım 2019 Cum 10:27 9377

Belçika 1. Ligi 2019/2020 Sezonu 15. Hafta mücadelesinde, 22 puan 5 averaj ile 5. sırada yer alan Zulte Waregem, 17 puan 0 averaj ile 11. sırada yer alan Anderlecht ile karşı karşıya geliyor.

 

11.000 kişi kapasiteli Regenboog Stadion Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Lawrence Visser yönetecek.

 

Anderlecht'i konuk edecek Zulte Waregem, golcüsünden yoksun. Zulte Waregem'de 9 lig maçında 4 gol atan Berahino forma giyemeyecek. Ayrıca defans Baudry (3 maç) oynamayacak.



Anderlecht'te ise defans Sandler (9 maç), orta sahadan Nasri (7 maç-1 gol), Gerkens (7 maç) ve Trebel (3 maç) eksik isimler.

 

Son 10 yılda, Francky Dury ile Franky Vercauteren 5 maçta karşı karşıya geldiler. Bu maçlarda her iki teknik adam da 2 galibiyet elde etti.

 

  • İki Takım Arasında Oynanan Son 10 Resmi Maçta:Zulte Waregem 1, Anderlecht 8 galibiyet elde ederken 1 maç beraberlikle sonuçlandı.Zulte Waregem 10 gol atarken, Anderlecht 21 golle karşılık verdi.4 maç 2,5 gol altında, 6 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.6 maçta karşılıklı gol olurken, 4 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.6 maç 2-3 gol aralığında tamamlandı.Zulte Waregem 3 ve Anderlecht 6 maçta ilk golü atan taraf oldular.

 

Tüyolar

 

*Anderlecht bu sezon deplasmanda, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı oynadığı 4 maçın tamamında ilk yarıları berabere tamamlandı.Anderlecht bu sezon ligde, deplasmanda oynadığı son 4 maçta ilk yarıları berabere tamamladı.

 

*Anderlecht bu sezon deplasmanda, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı 4 maç oynadı, bu maçlarda 3 kez taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 5 maçta 4 kez taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 5 maçta 4 kez taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi

 

*Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 4 maçta toplam gol 2-3 aralığındaydı.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 2 maçta toplam gol 2-3 aralığındaydı.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 3 maçta 2 kez toplam gol 2-3 aralığındaydı.

 

 

 

En Son Haberler Tümü

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Trabzonspor

Beşiktaş

TFF açıkladı

"Seninle bir dakika"

Geri dönmek istiyor...

UEFA Avrupa Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.