Yükleniyor...

1 YILLIK İMZA

Polonya'da, Podolski'ye coşkulu karşılama

09 Temmuz 2021 Cum 13:18 9347

Futbol kariyerine birbirinden şık goller sığdıran Alman futbolcu Lukas Podolski, Polonya'nın Gornik Zabrze takımına transfer oldu.

 

Polonya ekibi yıldız forvet için imza töreni düzenledi. İmza töreninde taraftarlar Alman oyuncuyu coşkulu bir şekilde karşıladı.

 

“BURADA BELKİ 3 YIL OYNARIM”

 

Yeni takımıyla 1 yıllık sözleşme imzalayan Podolski "Burada 1, 2, belki 3 yıl oynarım. Şimdilik futbol oynamak, antrenman yapmak ve her maçta 3 puan için mücadele etmek istiyorum" diye konuştu.

 

Lukas Podolski fizik durumuyla ilgili açıklamalarda da bulundu. Antrenmanlara hız verdiğini belirten tecrübeli futbolcu, "Yüzde 100 hazır olduğumda oynayacağım. Eğer olmazsa, şansımı hak etmek için daha fazla antrenman yapacağım" dedi.

 

10 NUMARAYI GİYECEK

 

36 yaşındaki futbolcu Gornik Zabrze takımında 10 numaralı formayı terletecek.

 

Lukas Podolski'nin futbol kariyeri dev kulüplerle dolu. Süper Lig'de Antalyaspor'un dışında Galatasaray'da da forma giyen Podolski, İnter, Arsenal ve Bayern Münih gibi dünyaca ünlü takımların formasını terletti.

En Son Haberler Tümü

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.