Yükleniyor...

5 KULÜP VAZGEÇTİ

Diego Costa için en yüksek teklifi veren Beşiktaş

29 Temmuz 2021 Prş 14:43 9315

Çifte kupalı şampiyon Beşiktaş'ın 1 numaralı ismi Ahmet Nur Çebi ve teknik direktör Sergen Yalçın, Diego Costa'nın transfer edilmesi konusunda fikir alışverişinde bulundu ve golcü ismin şartlarının araştırılması konusunda girişimlerde bulunuldu.

 

Beşiktaş, Diego Costa'ya 2 yıllık bir teklif sundu ve beklemeye geçti. Costa ve menajerinin planına göre; Diego Costa'ya imza parasıyla birlikte toplamda 3.5 milyon euroluk bir ödeme yapılması öngörülüyor. Ancak; Beşiktaş, maliyeti düşürmek için uğraş veriyor.

 

İmza parasına Beşiktaşlı yetkililer sıcak bakmıyor. Oyuncunun menajeri ise Beşiktaş'ın teklifinden sonra Avrupa'da oyuncu için pazar arayışında. Bu doğrultuda Diego Costa'nın menajeri, futbolcuyu Fransız ekibi Marsilya ve Portekiz temsilcisi Benfica'ya önerdi.

 

Golcü futbolcunun önceki yıllara nazaran son dönemlerdeki istikrarsız görüntüsü ve maliyeti sebebiyle Marsilya bu transferde geri adım attı. Ayrıca Portekiz ekibi Benfica da Diego Costa önerisine sıcak bakmadı. Benfica, alternatif oyuncular üstünde duruyor.

 

Daha önce İspanyol takımı Granada ve Brezilya'dan bir kulüp, Diego Costa'ya ilgi gösterdi. Fakat; futbolcu için önerilen 1.7 milyon Euro yıllık kazanç ne oyuncuyu ne de menajerini tatmin etmedi. İtalya'dan da Cagliari ve Bologna da oyuncuyu tercih etmedi. Şu anda Diego Costa için en yüksek teklifi veren kulüp Beşiktaş...

 

Ajansspor’un haberine göre; Beşiktaş yönetimi, Diego Costa transferinde şartlar siyah-beyazlıların arzu ettiği çizgiye gelirse bu transferi gerçekleştirecek.

 

Şu an için mali açıdan herhangi bir anlaşma yok. Yönetim, aynı zamanda takım içindeki dengeleri de gözeterek bu transferde adım atma planı içinde. İş; dönüp dolaşıp 'para'da bitecek.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.