Yükleniyor...

ANTALYASPOR

Yeni başkan Aziz Çetin oldu

31 Mayıs 2021 Pzt 21:13 9262

Antalyaspor'da sezon içinde başkan Ali Şafak Öztürk, görevinden ayrılmıştı. Kulübün başkanlığını 3 ay boyunca Mustafa Yılmaz yaptı. Ziraat Türkiye Kupası'nda final oynayan ve sezonu 14.sırada bitiren Antalyaspor'da mevcut başkan Yılmaz görevinden resmen ayrıldı.

 

Antalyaspor'da yeni başkan yapılan toplantının ardından avukat Aziz Çetin oldu. Kulüpten konuya ilişkin yapılan açıklamada şöyle denildi:

 

"Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulumuz, Başkanımız Mustafa Yılmaz'ın görevden ayrılacağını açıklamasından sonra bugün bir toplantı yapmıştır. Atilla Vehbi Konuk Tesislerimizde gerçekleştirilen toplantıda Av. Aziz Çetin'in Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak belirlenmesine, Mustafa Yılmaz'dan boşalan yönetim kurulu üyeliğine Sami Güral'ın getirilmesine, başkan vekilliği görevinin ikiye çıkarılmasına ve Asbaşkan Sabri Gülel'in Başkan Vekili olarak görev almasına, Yönetim Kurulu Üyemiz Ramazan Karabulut'un Asbaşkanlığa getirilmesine karar verilmiştir."

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.