Yükleniyor...

BEDAVA GOLCÜ

Genç forvet Santos Borre'nin peşinde

05 Haziran 2021 Cts 11:29 9274

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, transfer çalışmalarına devam ediyor. Kiralık sözleşmesi biten Cenk Tosun Everton’a dönerken, sözleşmesi sona eren Aboubakar ile görüşmelerini sürdüren siyah-beyazlı takım, River Plate ile sözleşmesi biten Santos Borre’yi gündemine aldı.

 

Beşiktaş bir adım önde

 

Beşiktaş, geçen sezon 17 maçta 8 gol ve 2 asistlik performans sergileyen Arjantinli oyuncuyu imza ücreti karşılığında transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Borre için İtalya’dan da bazı kulüplerin devrede olduğu, Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ne katılacak olması sebebiyle bir adım önde olduğu öğrenildi.

 

Deportivo Cali altyapısından yetişen 25 yaşındaki oyuncu, 2015-16 sezonunda 5 milyon euro karşılığında Atletico Madrid’e transfer oldu. Aynı sezon Deportivo Cali’de kiralık oynayan Borre, sonraki sezon Villarreal’e kiralandı. 2017-18 sezonunda ise River Plate, 3.5 milyon euro karşılığında Borre’nin bonservisini aldı.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.