Yükleniyor...

Beşiktaş yanıtı geldi

Sergen Yalçın sezon sonu kararını açıkladı

06 Mayıs 2024 Pzt 22:59 9682

Süper Lig'in 35. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor deplasmanda Bitexen Antalyaspor'u 2-1 yendi. Pendikspor kümede kalma umudunu son 3 haftaya taşıdı.

 

Maçın ardından Antalyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın geleceği hakkında merak edilenleri cevapladı.

 

"YOLLARIMIZ AYRILACAK"

 

Sergen Yalçın açıklamasında; "Önümüzdeki sene devam etmeme kararı aldım. Son 3 maç buradayım ama sonra yollarımız ayrılacak. Güzel bir birlikteliğimiz oldu." dedi.

 

BEŞİKTAŞ'A GİDECEK Mİ?

 

Sergen Yalçın önümüzdeki sezon hedefleri hakkında; "Ben etik değerler gereği bir kulüpte çalışırken başka bir kulüple görüşme yapmıyorum. Lütfen çıkan haberlere itibar etmeyin. Ben teknik direktörüm, sezon bitince bir teklif gelirse oturur bakarız, şu ana kadar ciddi bir teklif gelmedi açıkçası." sözlerini sarfetti.

 

SERGEN YALÇIN: "BEN ÖMRÜMDE BU KADAR KÖTÜSÜNÜ GÖRMEDİM"

 

Maçın hakemi hakkında konuşan Sergen Yalçın; "Tugay Kaan Numanoğlu gibi hakemler maç yönettiği sürece Türk futbolunun maalesef hiçbir güvenilirliği olması mümkün değil. Ben ömrümde bu kadar kötü hakem görmedim. İnanılmaz bir hakem." dedi. 

En Son Haberler Tümü

24 yıllık hasret sona erdi

Fenerbahçe Beko'ya kötü haber

Opus Arena'da şok anlar

Premier Lig'de De Zerbi dönemi başlıyor

Kosova'da 2 gözaltı

Talisca fırtınası esiyor

Beşiktaş'ta derbi hazırlıkları sürüyor

Okan Buruk'un jokeri Gabriel Sara

Trabzonspor'da Galatasaray alarmı

Kupada son perde açılıyor

"Tarzım cesur, hızlı ve zeki"

NBA'de devlerin savaşında zafer uzatmada Thunder'ın

Bilet alırsak servet kazanacağız!

Verstappen’den çarpıcı çıkış

Afrika Uluslar Kupası'nda büyük format değişikliği

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.