Yükleniyor...

Beşiktaş

Filistin'e destek verdiği için kovulan Youcef Atal'ı transfer ediyor

14 Aralık 2023 Prş 12:55 9206

Süper Lig ve Avrupa'da zor zamanlar geçiren Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan 5 oyuncudan biri olan Valentin Rosier'nin, devre arası takımdan gönderilmesi bekleniyor.

 

Formsuzluğu ve disiplinsiz tavırları nedeniyle yeni yönetimin kadroda düşünmediği futbolcunun yerine ise Filistin'e destek verdiği için Nice'te kadro dışı bırakılan Youcef Atal düşünülüyor.

 

Başarılı oyuncunun transferi için ocak ayında resmi olarak harekete geçilecek.

 

İsrail'in Filistin'e yaptığı soykırım devam ederken Atal, Filistinli vaiz Mahmoud al-Hasanat'ın Allah'a "Yahudi halkına kara bir gün göndermesi" çağrısında bulunduğu bir videoyu Instagram'ına yüklemişti.

 

Atal'ın paylaşımı Nice Belediye Başkanı Christian Estrosi'nin eleştirilerine neden olmuş ve Estrosi, savunma oyuncusunun "Hamas teröristlerini" kınayana kadar Nice'i temsil etmemesi gerektiğini söylemişti.

 

Bu paylaşım yüzünden gözaltına bile alınan Atal, uzun süredir kadro dışı konumunda bulunuyor.

 

Afrika Uluslar Kupası'nı kazanan kadrodaydı

 

Ülkesinin milli takım kampında bulunan oyuncu, Fransa’ya dönmesinin ardından kulüp yetkilileri ile gerçekleştirdiği toplantının ardından kadro dışı bırakıldı.

 

Nice'e 2018 yazında Belçika ekibi KV Kortrijk'ten katılan Atal, kulüp formasıyla çıktığı 115 maçta 12 gol ve sekiz asist kaydederken, Cezayir'in 2019 Afrika Uluslar Kupası'nı kazanan kadrosunda da yer aldı.

En Son Haberler Tümü

Uefa'dan kötü haber

Sosyal medyadan duyurdu

Milliler ilk galibiyetini aldı

Süper Lig

Euro 2024

Ziraat Türkiye Kupası

Adana Demirspor

Galatasaray

Beşiktaş

Scout ekibi keşfetti

Geleceği hakkında konuştu

Herkes bunu konuşacak

Fenerbahçe

UEFA'dan Galatasaray'a kötü haber

Beşiktaş

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.