Yükleniyor...

BEŞİKTAŞ'A MÜJDELİ HABER

Chelsea ilk 4 içinde bitirdi...

23 Mayıs 2021 Paz 22:20 9276

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City ile karşılaşacak Chelsea, Premier Lig'de son hafta maçında Aston Villa ile karşılaştı. Deplasmanda rakibin 2-1 kaybeden Chelsea, Leicester City'nin Tottenham'a kaybetmesi ile Şampiyonlar Ligi biletini aldı. Şampiyonlar Ligi finalinde yer alacak iki takımı olan Manchester City ve Chelsea'nin kendi ligi üzerinden Şampiyonlar Ligi bileti almasıyla birlikte Süper Lig şampiyonu Beşiktaş 'ın gelecek sezon Şampiyonlar Ligi grup aşamasına doğrudan katılması kesinleşmiş oldu.

 

Aston Villa maçın 43.dakikasında Traore ile 1-0 öne geçerken 51.dakikada penaltıdan El Ghazi skoru 2-0 yaptı. Chelsea adına 70.dakikada Chilwell skoru 2-1'e getirdi ancak puan için yetmedi. Liverpool evinde C. Palace'ı 2-0 yenip sezonu 69 puanla 3.sırada bitirirken Chelsea 67 puanla 4.sırada yer aldı. Leicester City ise Tottenham'a 4-2 kaybetti ve 66 puanla sezonu 5.sırada tamamladı

 

 
 

 

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.