Yükleniyor...

BONSERVİSİNİ ALMAK İSTİYORUZ

Ahmet Nur Çebi'den Beşiktaşlı taraftarlara Pjanic müjdesi

12 Kasım 2021 Cum 22:03 9409

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündeme yönelik açıklamalarda bulundu. Türkiye'deki tüm takımların Türk sporunu temsil ettiğini dile getiren Çebi, "Ben Beşiktaş'ı hepsinden daha çok sevdiğimi için Beşiktaşlıyım. Ama önemli olan sportif olarak desteklediğiniz takımın rakiplerine saygılı olmayı ve onları da değerli bulmayı öğrenmeniz ve kabullenmeniz gerekir" ifadelerini kullandı.

 

"Pjanic, dünya çapında bir marka"

 

Miralem Pjanic'in bonservisinin alınmasıyla ilgili soruya cevap veren Beşiktaş Başkanı Çebi, "Pjanic, dünya çapında bir marka. Bonservisini almayı arzu ederiz ama şartlara bağlı. Hiçbir zaman için boyunuzdan büyük işlere kalkışmayacaksınız. Boyumuzun içinde kalırsa halledeceğiz inşallah" dedi.

 

"İkisine de çok güveniyorum"

 

Michy Batshuayi ve Pjanic'in performanslarıyla ilgili de konuşan Çebi, "İkisi de dünya çapında önemli oyuncular. Ama yaşanan sakatlıklardan dolayı tam motive olmadıklarını düşünüyorum. İnşallah bundan sonra olup hedef, rakiplerimizi geçmek. İkisine de çok güveniyorum" ifadelerini kullandı.

 

"Transfer olacak mı?"

 

Yıldız oyuncu transferleri hakkında konuşan Ahmet Nur Çebi, "Futbolcuların takımlarına faydalı olabilmesi onların sadece meşhur olmasıyla söz konusu olamaz. Gelen futbolcunun karakteri ve mizacı oynadığı futbolun yanında size uyum sağlayacak. Siz de onu ailenizden biri gibi kucaklamayı bilemezseniz, dışarıda kalırsa faydasını göremezsiniz. Dolayısıyla iyi bir futbolcu seçecekseniz nasıl oynadığına bakacaksınız, yaşına, başına, fiziğine ama sonra ahlakına ve karakterine. Bunların hepsinden geçtiyse buraya geldiğinde siz onu kucaklamayı bileceksiniz. Eğer kucaklamayı başaramazsanız o güzelim güller solup gider ve size de faydası olmaz" dedi.

En Son Haberler Tümü

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.