Yükleniyor...

Chindia Targoviste - Voluntari

Spordb.com ile önizleme

14 Şubat 2020 Cum 15:27 10150

Romanya Liga 1 2019/2020 Sezonu 25. Hafta mücadelesinde, 24 puan -17 averaj ile 11. sırada yer alan Chindia Targoviste, 14 puan -26 averaj ile son sırada bulunan bulunan FC Voluntari ile karşı karşıya geliyor.

 

Ev sahibi takımda eksik oyuncu bulunmamaktadır. Misafir takımda ise Ricardinho sakatlığı nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek.

 

  1. İki Takım Arasında Oynanan Son 3 Resmi Maçta:
  2. Chindia Targoviste 2, FC Voluntari 1 galibiyet elde ederken hiçbir maç berabere tamamlanmadı.
  3. Chindia Targoviste 2 gol atarken, FC Voluntari 4 golle karşılık verdi.
  4. Tüm maçlar 2,5 gol altında tamamlandı.
  5. Maçların tamamında tarafların en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.
  6. 3 maç 0-1 gol aralığında tamamlandı.
  7. Chindia Targoviste 2 ve FC Voluntari 1 maçta ilk golü atan taraf oldular.

 

Bilinmesi Gerekenler

 
*Misafir takımın bu sezon ligde oynadığı son 6 maç 2,5 gol ve üzerinde tamamlandı.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 4 maçta 3 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.
 
 
*Chindia Targoviste bu sezon ligde, kendi sahasında oynadığı son 3 maçta 2 kez ilk yarılar berabere tamamlandı.FC Voluntari bu sezon ligde, deplasmanda oynadığı son 3 maçta ilk yarıları berabere tamamladı.
 
 
*Misafir takımın bu sezon ligde oynadığı son 6 maçta 5 kez toplam gol 2-3 aralığındaydı.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 3 maçta 2 kez toplam gol 2-3 aralığındaydı.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 2 maçta toplam gol 2-3 aralığındaydı.
 
 
*Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 7 maçta 6 kez karşılıklı gol oldu.Misafir takımın bu sezon ligde oynadığı son 6 maçta 5 kez karşılıklı gol oldu.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 7 maçta 6 kez karşılıklı gol oldu.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 4 maçta 3 kez karşılıklı gol oldu.

En Son Haberler Tümü

Eski Fenerbahçeli soyguna uğradı

Resmi açıklama geldi

Fenerbahçe

UEFA Ülke puanı sıralaması son durum

Anlaşma sağlandı

Resmi açıklama geldi

Tur kapısı aralandı

Beşiktaş

Galatasaray

Fenerbahçe

Galatasaray

Wendel krizi!

1 milyar Euro'yu aştı...

Kramponlarını astı

TFF açıkladı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.