Yükleniyor...

CİMBOM 'GÜMRÜK'E TAKILDI

Galatasaray 1-1 Fatih Karagümrük

10 Nisan 2021 Cts 21:13 9731

Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray, Fatih Karagümrük'ü konuk etti.

 

Ligde son iki maçından yenilgiyle ayrılan sarı-kırmızılı ekip Fatih Karagümrük karşısında geriye düştüğü maçtan beraberlikle ayrıldı.

 

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0'lık eşitlikle tamamlandı. Galatasaray maçın ilk dakikalarında Mostafa Mohamed ile golü buldu ancak VAR incelemesi sonrası Babel'in gol öncesi elle teması nedeniyle bu karar iptal edildi.

 

Fatih Karagümrük 60. dakikada perdeyi açtı. Alassane Ndao'nun golüyle konuk ekip 1-0 öne geçti.

 

Bu golden yalnızca 2 dakika sonra Gedson Fernandes'in baskısı sonuç verdi ve onun pasında Ryan Babel skoru 1-1'e getirdi.

 

Ryan Donk atıldı

 

Galatasaray'ın Surinamlı futbolcusu Ryan Donk 79. dakikada ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyundan atıldı. Sarı-kırmızılı ekip kalan süreyi 10 kişi tamamladı.

 

Penaltı ve kırmızı kartı önce verdi sonra iptal etti

 

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu son dakikalarda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Balkovec'in arkadan ittirdiğini işaret eden hakem Ali Palabıyık penaltı noktasını gösterdi ve Balkovec'e kırmızı kart çıkardı. Ancak VAR incelemesinin ardından penaltı kararı iptal edilirken Balkovec de oyuna devam etti.

 

Kalan dakikalarda başka gol olmadı. Galatasaray sahasında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı.

 

Bu sonucun ardından galibiyet hasreti üç maça çıkan Galatasaray 62 puana ulaştı. Fatih Karagümrük de puanını 49'a yükseltti.

 

DeAndre Yedlin sakatlandı

 

Galatasaray'ın ABD'li futbolcusu DeAndre Yedlin, Jeremain Lens'in bileğine yaptığı sert müdahalenin ardından sakatlandı. Oyuna devam edemeyen Yedlin 27. dakikada yerini Şener Özbayraklı'ya devretti.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.