Fenerbahçe, 2024-2025 sezonunun devre arasında kadrosuna kattığı Brezilyalı savunma oyuncusu Diego Carlos'un geçici transferi konusunda İtalya Serie A ekiplerinden Parma Calcio ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan resmi açıklamada, deneyimli stoperin yeni rotasına ilişkin şu ifadelere yer verildi:
"2024-25 sezonunun devre arasında kadromuza katılan Diego Carlos, bir yıllığına Parma Calcio’ya kiralanmıştır. Oyuncumuza yeni kulübünde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız."
Brezilyalı savunmacı, kariyerinde bir kez daha İtalya Serie A'nın yolunu tuttu. Diego Carlos, daha önce de İtalya'nın Como takımında kiralık olarak forma giymişti. Serie A dinamiklerini yakından tanıyan tecrübeli futbolcunun, Parma Calcio'nun savunma hattına önemli bir tecrübe katması bekleniyor.