Yükleniyor...

Fırtına'yı bekleyen kritik viraj!

72 saatte bir...

25 Ocak 2023 Çrş 17:11 9315

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla yeniden toparlanan Trabzonspor yeniden Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışına dahil oldu. Geçen hafta İstanbul'u 4-0 yenerek sezonun en farklı galibiyetini elde eden Karadeniz devi, yarın Hatayspor ile başlayacak süreçte kulüp tarihinin en yoğun maç trafiğinin yaşanacağı bir döneme giriyor. Süper Lig'deki sıkışık takvime iki Konferans Ligi maçı da dahil olacak. Bordo-mavililer, 28 Ocak'ta başlayıp 26 Şubat tarihinde sona erecek olan 30 günlük sürede, toplamda 8 maça çıkacak.

 

4 iç saha, 4 de deplasmana çıkacak olan Trabzonspor, hem hafta sonu hem de hafta içi maçlar yapacak. Ortalama 72 saatte bir sahaya çıkacak olan bordo- mavili takım için kritik şubat ayı içerisinde teknik ekibin kadroyu değişimli olarak kullanması bekleniyor. Teknik direktör Abdullah Avcı, futbolcularıyla yaptığı toplantıda, "Son haftalarda iyi sonuçlar aldık. Çok daha yoğun bir döneme giriyoruz. Hepinize ihtiyacım var. Herkes kendine dikkat etsin. Bu sıkışık takvimden en kârlı şekilde çıkmak istiyoruz" dedi.

 

İŞTE YOĞUN TAKVİM

 Hatayspor-Trabzonspor 28 Ocak
 Trabzonspor-Antalya 1 Şubat
 Galatasaray-Trabzonspor 5 Şubat
 Trabzonspor-Ümraniye 11 Şubat
 Trabzonspor-Basel 16 Şubat
 Trabzonspor-Adana Demir 19 Şubat
 Basel-Trabzonspor 23 Şubat
 Gaziantep-Trabzonspor 26 Şubat

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.