Yükleniyor...

GALATASARAY

Hedef 6'da 6

03 Mayıs 2021 Pzt 12:31 9283

Süper Lig'de son 3 maçı kalan Sarı-Kırmızılılar'da hedef 6'da 6 yapmak. Şampiyonluk ihtimali lider Beşiktaş'ın Hatayspor galibiyetiyle azalsa da sarı-kırmızılılar son nefese kadar mücadeleyi sürdürmek istiyor. Galatasaray, bu hafta Beşiktaş derbisine çok sıkı bir şekilde hazırlanacak.

 

Halil parlamaya devam ediyor

 

Sarı-Kırmızılıların, Championship ekiplerinden Brentford'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Halil Dervişoğlu, parlamaya devam ediyor. Göztepe maçından itibaren iyi bir performans ortaya koyan Halil Dervişoğlu, Gençlerbirliği karşılaşmasında gol perdesini açtı. Sağ ayağıyla kontrol ettiği topu muhteşem bir dönüş sonrası sol ayağıyla ceza sahası dışından uzak köşeye gönderen 1999 doğumlu futbolcu, teknik heyetten de büyük takdir aldı. Sezon sonu kiralık sözleşmesi sona erecek Halil Dervişoğlu'nun gelecek sezon da Galatasaray'da oynaması çalışmalar başladı. Halil'in sözleşmesine satın alma opsiyonu koyulmamıştı.

 

Emre Akbaba geri döndü

 

Sezon boyunca en çok eleştirilen oyuncuları başında gelen Emre Akbaba, son haftalarda Galatasaray'a hayat veriyor. Trabzonspor ve Konyaspor maçlarında attığı son dakika golleriyle sarı-kırmızılılara 4 puan kazandıran Emre, Gençlerbirliği karşısında da galibiyeti perçinleyen golü attı. Bu sezonki gol sayısını 5'e yükselten tecrübeli futbolcunun sözleşmesi de sezon sonu bitiyor. Emre ile ilgili Fatih Terim'in kararı olumlu. Mevcut yönetim Emre ile ilgili henüz net bir karar vermedi.

 

Galatasaray'da dikkat çeken unsurlardan biri de son 3 maçtaki savunma başarısı oldu. Sarı-kırmızılılar 3'te 3 yaparken kalesinde gol görmedi. Marcao ile Donk ikilisi rakiplere duvar oldu.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.