Yükleniyor...

GALATASARAY

Fernandinho harekatı!

06 Haziran 2021 Paz 18:01 9200

Galatasaray Manchester City'den ayrılan 36 yaşındaki Fernandinho için harekete geçti. City ile yollarını ayıran Brezilyalı oyuncuyla kurulan ilk temastan olumlu yanıt alındı. Kariyerine en az 2 yıl daha devam etmek isteyen Fernandinho City'deki performansıyla herkesi büyülemişti.

 

G.SARAY'A SICAK BAKIYOR

 

Bonservisinin elinde olması G.Saray'ın orta sahadaki bütün sorunlarını çözecek olması nedeniyle Sarı-Kırmızılılar Fernandinho'yu çok istiyor. Brezilyalı yıldız da bu teklife sıcak bakıyor.

 

ÖN SÖZLEŞME YAPILACAK

 

Kongre olmasına rağmen Florya'da yeni sezon planlamasına devam eden yönetim Fernandinho ile bir ön sözleşme yapıp yeni gelecek yönetime bırakmayı planlıyor.

 

FERNANDO'DAN BİLGİ ALDI

 

Galatasaray ve İstanbul hakkında Fernando'dan bilgi alan Fernandinho'nun Sarı-Kırmızılı kulübün teklifini bu nedenle ilk sıraya aldığı belirtildi. Galatasaray Brezilyalı yıldıza bonservis ödemeyecek.

 

53 KEZ BREZİLYA FORMASI GİYDİ

 

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Fernandinho, Yıldız oyuncu Brezilya Milli Takımı'nda 53 kez forma giydi. Bu maçlarda iki gol kaydetti. 

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.