Yükleniyor...

Galatasaray

Lazio maçı sonrası şok ayrılık

03 Ağustos 2025 Paz 10:52 9453

Galatasaray, Süper Lig'de yeni sezon öncesi son hazırlık maçında Lazio ile karşı karşıya geldi. Müsabaka 2-2 eşitlikle sona ererken, sarı-kırmızılılarda beklenmedik bir ayrılık yaşanmak üzere.

 

AS'ın geçtiği habere göre Berkan Kutlu, Espanyol'a transfer oluyor. LaLiga ekibi, milli futbolcu için Galatasaray'a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sundu. Teklifte bir sonraki satıştan yüzde 20 pay hakkı da bulunuyor.

 

Yine haberde Berkan Kutlu'nun Espanyol'da forma giymek istediği ve transfer görüşmeleri nedeniyle Lazio maçının kadrosunda yer almadığı ifade edildi.

 

Galatasaray, 27 yaşındaki Berkan Kutlu'yu 2021-22 sezonu başında Alanyaspor'dan 4 milyon euro karşılığında renklerine bağlamıştı.

 

Deneyimli futbolcu, Galatasaray ile sözleşmesinin son yılına girdi.

En Son Haberler Tümü

Fenerbahçe

Maradona davasında şok ifadeler

Fenerbahçe

Premier Lig

Türkiye Kupası

Dadaşların durdurulamaz yükselişi

Play-Off finali geliyor

Dzeko önderliğinde yeni dönem

Rekor için geri sayım

41 yıl sonra bir ilk!

Nba'de devir teslim

Opsiyon tarihi belli oldu

La Liga

Nefes kesen final

Shakhtar şampiyonluğunu ilan etti

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.