Yükleniyor...

Galatasaray'da Fofana ısrarı

Kiralama formülü masada

20 Ocak 2023 Cum 14:42 9265

Süper Lig'de sezonun ilk yarısını lider tamamlayan Galatasaray, transfer arayışlarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takım, ara transfer döneminde hücum rotasyonunu güçlendirmeyi hedefliyor. Galatasaray, listesinin ilk sırasında yer alan Chelsea'nin genç oyuncusu David Datro Fofana için ısrarını sürdürüyor.

 

Fofana sezon sonuna kadar istiyor

 

Sarı-kırmızılılar, 20 yaşındaki futbolcuyu 1,5 yıllığına kiralık olarak kadrosuna katmak isterken Fildişi Sahili oyuncunun sadece sezon sonuna kadar Türkiye'de futbol oynamaya sıcak bakması transferin önündeki en büyük engel. Teknik direktör Okan Buruk'un da çok istediği Fofana için sarı-kırmızılıların önümüzdeki günlerde İngiltere'ye çıkarma yapması bekleniyor. Yöneticilerin hem oyuncuyu ikna etmek hem de Chelsea ile yapılacak olası sözleşmeye uygun bir satın alma opsiyonu koydurmak istedikleri kaydedildi.

 

65 maçta 24 gol ve 10 asist

 

Galatasaray'da sezon başında kiralanan Haris Seferovic ile yolların ayrılmasının ardından, Fofana transferinde görüşmelerin hız kazanması bekleniyor. Genç futbolcu, 3 sezon formasını giydiği Molde'de 65 maça çıktı ve takımına 24 gol ve 10 asistlik katkı sağladı. Norveç ekibinde dikkat çeken Fofana, Ocak ayının başında 12 milyon Euro'ya Chelsea'ye transfer olmuştu. Fofana, İngiliz ekibinde sadece FA Cup'da 45 dakika oynadı.

En Son Haberler Tümü

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Trabzonspor

Beşiktaş

TFF açıkladı

"Seninle bir dakika"

Geri dönmek istiyor...

UEFA Avrupa Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.