Yükleniyor...

Gazelec Ajaccio - Beziers

Fransa Ulusal Ligi

17 Ocak 2020 Cum 12:16 10100

Fransa Ulusal Ligi Lig Sezonu 18. Hafta mücadelesinde, 11 puan -15 averaj ile 17. sırada yer alan GFCO Ajaccio, 16 puan -9 averaj ile 14. sırada yer alan Beziers ile karşı karşıya geliyor.

 

2.885 kişi kapasiteli Stade Ange Casanova Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem William Toulliou yönetecek.

 

  • İki takım daha önce 2 maçta karşı karşıya geldi.Bu maçlardan ilkini Beziers 1-0 kazanırkern ikinci maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

 

Bilinmesi Gerekenler

 
*Beziers bu sezon deplasmanda, ligin son 6 sırasında yer alan takımlara karşı oynadığı 2 maçın tamamında ilk yarıları berabere tamamlandı.GFCO Ajaccio bu sezon ligde, kendi sahasında oynadığı son 4 maçta ilk yarıları berabere tamamladı.
 
 
*Beziers bu sezon deplasmanda, ligin son 6 sırasında yer alan takımlara karşı 2 maç oynadı, bu maçların tamamı 0-1 gol aralığında tamamlandı.İki takım arasında oynanan son 2 maçta toplam gol aralığı 0-1 oldu.
 
 
*GFCO Ajaccio bu sezon, ligin son 6 sırasında yer alan takımlara karşı 3 maç oynadı, bu maçların tamamında 2,5 ve altında gol atıldı.Beziers bu sezon, ligin son 6 sırasında yer alan takımlara karşı 4 maç oynadı, bu maçların tamamında 2,5 ve altında gol atıldı.Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 7 maçta 6 kez 2,5 ve altında gol atıldı.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 6 maçta 5 kez 2,5 ve altında gol atıldı.
 
 
*GFCO Ajaccio bu sezon, ligin son 6 sırasında yer alan takımlara karşı oynadığı 3 maçta 2 beraberlik elde etti.Beziers bu sezon deplasmanda, ligin son 6 sırasında yer alan takımlara karşı oynadığı 2 maçta da berabere kaldı.Beziers bu sezon ligde oynadığı son 3 maçta 2 beraberlik elde etti.GFCO Ajaccio bu sezon ligde, kendi sahasında oynadığı son 4 lig maçında 3 beraberlik elde etti.Beziers bu sezon ligde, deplasmanda oynadığı son 5 lig maçında 4 beraberlik elde etti.

En Son Haberler Tümü

EuroLeague

Ziraat Türkiye Kupası

Şampiyonluk 1 sayıyla kaçtı

Ziraat Türkiye Kupası

Kanarya ağır yaralı

Rams Park'ta rekorların gecesi

Üst üste 2. kez şampiyon

Tarihhi çöküş

Başakşehir'in Avrupa inadı sürüyor

Süper Lig'in eski ekibi Amatör Lig'e düştü

İtalyan basının iddiası!

3 puan 2 golle

Kritik eşikteki Konyaspor'a büyük darbe

Süper Lig'e veda etti

Kötü seri son buldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.