Yükleniyor...

Girona - Extremadura

İspanya La Liga 2

16 Ocak 2020 Prş 11:25 10283

İspanya La Liga 2 2019/2020 Sezonu 23. Hafta mücadelesinde, 31 puan 0 averaj ile 12. sırada yer alan Girona, 22 puan -9 averaj ile 19. sırada yer alan Extremadura UD ile karşı karşıya geliyor.

 

11.056 kişi kapasiteli Montilivi Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Víctor Areces Franco yönetecek.

 

Ev sahibi takımda Samuel Saiz, misafir takımda ise Sergio Gil, Alex Lopez sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.

 

Son 10 yılda, Jose Luis Marti ile Manuel Alfredo Mosquera 2 maçta karşı karşıya geldiler. Bu maçlarda her iki teknik adam da 1 galibiyet elde etti.

 

  • İki takım daha önce bir maçta karşılaştı.Bu maçı Girona deplasmanda 3-1 kazandı.

 

Bilinmesi Gerekenler

 
*Girona bu sezon kendi sahasında, ligin son 6 sırasında yer alan takımlara karşı oynadığı 3 maçı da kazandı.Girona bu sezon ligde, kendi sahasında oynadığı son 4 lig maçında 3 galibiyet elde etti.
 
 
*Extremadura UD bu sezon deplasmanda, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı oynadığı 4 maçta 3 kez ilk yarılar berabere tamamlandı.Extremadura UD bu sezon ligde, deplasmanda oynadığı son 2 maçta ilk yarıları berabere tamamladı.
 
 
*Extremadura UD bu sezon, deplasmanda, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı 4 maç oynadı, bu maçların tamamında 2,5 ve altında gol atıldı.Misafir takımın bu sezon ligde oynadığı son 8 maçta 7 kez 2,5 ve altında gol atıldı.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 4 maçta 3 kez 2,5 ve altında gol atıldı.
 
 
*Extremadura UD bu sezon deplasmanda, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı 4 maç oynadı, bu maçlarda 3 kez toplam gol aralığı 2-3 oldu.Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 3 maçta 2 kez toplam gol 2-3 aralığındaydı.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 3 maçta 2 kez toplam gol 2-3 aralığındaydı.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 4 maçta 3 kez toplam gol 2-3 aralığındaydı.
 
 
*Extremadura UD bu sezon deplasmanda, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı 4 maç oynadı, bu maçlarda 3 kez taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 4 maçta 3 kez taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.Misafir takımın bu sezon ligde oynadığı son 8 maçta 7 kez taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 6 maçta 5 kez taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 4 maçta 3 kez taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.

En Son Haberler Tümü

Eski Fenerbahçeli soyguna uğradı

Resmi açıklama geldi

Fenerbahçe

UEFA Ülke puanı sıralaması son durum

Anlaşma sağlandı

Resmi açıklama geldi

Tur kapısı aralandı

Beşiktaş

Galatasaray

Fenerbahçe

Galatasaray

Wendel krizi!

1 milyar Euro'yu aştı...

Kramponlarını astı

TFF açıkladı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.