Yükleniyor...

Kosova'da 2 gözaltı

A milli takımın oteli önünde çirkin taciz

31 Mart 2026 Sal 14:32

A milli futbol takımımızın 2026 FIFA Dünya kupası Avrupa elemeleri play-off turu finalinde bu akşam deplasmanda oynayacağı Kosova maçı öncesinde hareketli saatler yaşandı. Ay-yıldızlı ekibimizin Priştine'de konakladığı otelin yakınında gece saatlerinde havai fişek atan 2 kişi Kosova polisi tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

 

Otelin camlarını hedef aldılar

 

Priştine'de kampa giren milli takımımızın kaldığı otelin yakınlarında gece yarısı iki kez havai fişek patlatıldı. İlk olayda yaklaşık bir dakika boyunca havai fişek kullanılırken, holiganların daha sonra başka bir caddeden gelerek direkt oteli hedef aldığı öğrenildi. Havai fişeklerin yatay şekilde yöneltilerek otelin camlarına isabet ettirildiği bildirildi.

 

Olay anları, maç için Kosova'da bulunan Youtuber Tolga Öztürk'ün kamerasına da yansıdı.

 

48 saatlik gözaltı kararı

 

Kosova polisi Priştine bölgesi sözcüsü Enis Pllana'nın yaptığı açıklamaya göre, olay yerine sevk edilen ekipler kısa süre içinde 2 şüpheliyi yakaladı. Yakalanan şahıslar hakkında "genel tehlike yaratma" suçundan 48 saatlik gözaltı kararı verildi. Gözaltına alınan kişilerin bu akşam oynanacak olan tarihi maça girmelerine de izin verilmeyecek.

En Son Haberler Tümü

Kosova'da 2 gözaltı

Talisca fırtınası esiyor

Beşiktaş'ta derbi hazırlıkları sürüyor

Okan Buruk'un jokeri Gabriel Sara

Trabzonspor'da Galatasaray alarmı

Kupada son perde açılıyor

"Tarzım cesur, hızlı ve zeki"

NBA'de devlerin savaşında zafer uzatmada Thunder'ın

Bilet alırsak servet kazanacağız!

Verstappen’den çarpıcı çıkış

Afrika Uluslar Kupası'nda büyük format değişikliği

Galatasaray'da tecrübe kulübeye çekildi

Avrupa kıtasında Dünya Kupası için son biletler

Dönüşüm süreci ivme kazandı

Fenerbahçe

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.