Yükleniyor...

MAÇA DAMGA VURDU

İstatistikleriyle hayran bıraktı

09 Mayıs 2021 Paz 11:48 9336

Süper Lig'in 40. haftasında dün akşam Türk Telekom Stadı'nda ağırladığı rakibini 3-1'lik skorla geçen sarı-kırmızılılar, ikili averajda da siyah-beyazlılarla durumu eşitledi.

 

Bu galibiyetle rakiplerinin şampiyonluk hesaplarını değiştiren Galatasaray, ligdeki son iki maçını da kazanıp Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekleyecek.

 

Terim'in tercihi kazandı

 

Galatasaray kritik derbide sahaya sürpriz denebilecek bir hücum hattıyla çıktı. Babel, Falcao ve Onyekuru üçlüsü karşılaşma öncesi kafalarda soru işareti oluştursa da hem Babel hem de Falcao fileleri havalandırdı.

 

Falcao 9, Babel ise bu sezonki 6. golünü kaydetti.

 

Gedson farkını ortaya koydu

 

Atiba ve Josef ikilisine karşı ne yapacağı merakla beklenen Galatasaray'ın genç orta sahası Gedson Fernandes, başarılı bir performans göstererek galibiyette önemli rol oynadı. İlk golün asistini yapan Portekizli futbolcu, girdiği 15 ikili mücadelenin 10'unu kazanarak fizik kalitesini ortaya koydu.

 

Arda'dan 4. gol

 

Galatasaray Kaptanı Arda Turan da Beşiktaş karşısında skoru belirleyen isim oldu. Tecrübeli futbolcu, Sivas, Göztepe ve Trabzonspor'un ardından Beşiktaş ağlarını da havalandırarak bu sezonki 4. golünü kaydetti.

 

Hedef 6'da 6

 

Fraport TAV Antalyaspor galibiyetiyle başlayan seride ardından İttifak Holding Konyaspor, Gençlerbirliği ve Beşiktaş'ı mağlup eden sarı-kırmızılılarda hedef 6'da 6 yapmak. Galatasaray son iki maçta Yukatel Denizlispor ve Helenex Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak.

En Son Haberler Tümü

EuroLeague

Ziraat Türkiye Kupası

Şampiyonluk 1 sayıyla kaçtı

Ziraat Türkiye Kupası

Kanarya ağır yaralı

Rams Park'ta rekorların gecesi

Üst üste 2. kez şampiyon

Tarihhi çöküş

Başakşehir'in Avrupa inadı sürüyor

Süper Lig'in eski ekibi Amatör Lig'e düştü

İtalyan basının iddiası!

3 puan 2 golle

Kritik eşikteki Konyaspor'a büyük darbe

Süper Lig'e veda etti

Kötü seri son buldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.