Yükleniyor...

"MANCHESTER CITY VE PSG GİBİ OLACAĞIZ"

1.5 milyar Euro'ya yakın yatırım yapacak

09 Ekim 2021 Cts 08:22 9782

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan Veliaht Prensi Mohammed bin Selman'a bağlı bir konsorsiyumun, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ı 300 milyon euroya satın alması futbol camiasında ses getirmişti.

 

Satın alındıktan sonra Newcastle United'da birçok kulüp politikasında değişikliğe gidilirken, yeni sezon çalışmalarına da hızlı başlandı.

 

Newcastle United'ı satın alan yeni ortaklardan Amanda Stavele yaptığı açıklamada kulüp yönetimiyle ilgili politikalarını anlattı.

 

Staveley, "Büyük yatırımlar tarafından yönetilen Manchester City - PSG gibi kulüplerin seviyesine çıkmaya çalışacağız. Elbette kupa kazanma konusunda en az Manchester City ve PSG ile aynı hırsta olacağız ama bunun biraz zaman alacağını söylemeliyim. 5-10 yıl içerisinde Premier Lig şampiyonluğunu hedefleyeceğiz. Bu büyük satın almayla kulübün dönüşümü gerçekleşecek. Kupalar için yatırım, zaman, doğru ekip çok önemli" ifadelerini kullandı.

 

Ayrıca Prens Selman'ın Newcastle United'ı satın almasının ardından gelecek sezon için belirlenen transfer bütçesi de netleşmeye başladı.

 

İngiliz ekibinin 2022-2023 sezonu için Siyah-Beyazlı takıma 1.5 milyar Euro'ya yakın yatırım yapması bekleniyor.

En Son Haberler Tümü

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Trabzonspor

Beşiktaş

TFF açıkladı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.