Yükleniyor...

MİLLİ TAKIMLAR

Katar için son virajdayız

13 Kasım 2021 Cts 12:35 9351

AMilli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu dokuzuncu hafta maçında bugün Cebelitarık’ı konuk edecek.

 

Gruptaki son maçında, deplasmanda Letonya’yı 90+9. dakikada Burak Yılmaz’ın penaltıdan attığı golle 2-1 mağlup eden ay-yıldızlı ekip, son iki maç öncesinde Dünya Kupası’na katılma iddiasını sürdürüyor.

 

G Grubu’nda Hollanda 19 puanla lider durumda bulunurken, 17 puana sahip Norveç ikinci, Türkiye ise 15 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Grubu lider bitiren ekip Dünya Kupası’na doğrudan katılırken, grup ikincisi ise play-off oynama hakkı elde edecek. Rakiplerinin puan kaybını bekleyen Türkiye, iki maçını da kazanmak istiyor.

 

"Averaj için gol lazım"

 

Milli takım, Cebelitarık karşısında farklı galip gelerek averajını da iyi duruma getirmek istiyor. Ay-yıldızlı ekip, Norveç’in 5 gol averaj gerisinde bulunuyor. Grup maçlarının tamamlanmasının ardından puan eşitliği durumunda, genel averaja bakılacak. Ay-yıldızlı ekip, Cebelitarık mücadelesinden sonra Karadağ ile 16 Kasım Salı günü deplasmanda oynayacağı karşılaşmayla grup maçlarını tamamlayacak.

 

Grup lideri Hollanda bugün deplasmanda Karadağ ile karşı karşıya gelirken, Norveç ise kendi sahasında Letonya’yı konuk edecek. Grubun son hafta maçında ise Hollanda ile Norveç, Amsterdam’da karşılaşacak.

 

Cengiz ve Abdülkadir yok

 

A Milli Takım’da sağ arka adalesinde sakatlığı bulunan Cengiz Ünder dün kamptan ayrıldı. Sakatlığı bulunan Abdülkadir Ömür de bugünkü Cebelitarık maçında takımdaki yerini alamayacak.

 

TÜRKİYE-CEBELİTARIK

 

STAT: Başakşehir

 

HAKEM: Serhiy Boiko (UKR)

 

SAAT: 20.00 YAYIN: TRT1

 

TÜRKİYE: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Caner Erkin, Berat Özdemir, Ozan Kabak, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu, Burak Yılmaz

 

TEKNİK DİREKTÖR: Stefan Kuntz

 

CEBELİTARIK: Bradley Banda, James Bosio, Chipolina, Annesley, Scott Wiseman, Roy Chipolina, Julian Valarino, Liam Walker, Jayce Olivero, Graeme Torilla, Reece Styche

 

TEKNİK DİREKTÖR: Julio Ribas

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.