Yükleniyor...

"OYNAMAYA DEVAM ETMEK İSTİYORUM"

Gianluigi Buffon: 4-5 yıl daha oynayabilirim

18 Temmuz 2021 Paz 13:12 9280

Futbola başladığı Parma'ya yeniden dönerek kariyerini sürdüren 43 yaşındaki Gianluigi Buffon, 4-5 yıl daha futbol oynayabileceğini söyledi.

 

Buffon yaptığı açıklamada kendisini zinde hissettiğini belirterek, "Parma ile ilk maçıma çıktığımdan bu yana 21 yıl geçti. Bu da yaklaşık 9000 gün demek. Bir sporcu, kaleci ve özel bir insan olduğumu kanıtlama arzum sürüyor. Bu yüzden oynamaya devam etmek istiyorum" diye konuştu.

 

"ÇOK FAZLA DENEYİM KAZANDIM"

 

Buffon açıklamasının devamında, "Benim yaşımda oynamaya devam edip etmeyen olduğunu bilmiyorum ama önümüzdeki 4-5 boyunca iyi şeyler yapabilirim. Fiziksel olarak iyi hissediyorum. Ayrıca çok fazla deneyim kazandım" diye konuştu.

 

"PARMA'YI SEÇERKEN HİÇ ŞÜPHE ETMEDİM"

 

Transfer sürecinde kendisini heyecanlandıran teklifler üzerinde durduğunu belirten deneyimli eldiven, "Doğru motivasyon olmadığında veya kalbinize dokunmayan bir seçim yaparsanız kafanızda şüpheler olabilir. Ben Parma'yı seçerken tabii ki hiç şüphe yaşamadım" şeklinde görüşlerini bildirdi.

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.