Yükleniyor...

PAOK - Volos NFC

Yunanistan Süper Ligi 1

27 Ocak 2020 Pzt 12:17 10126

Yunanistan Süper Ligi 1 2019/2020 Sezonu 21. Hafta mücadelesinde, 49 puan 24 averaj ile 2. sırada yer alan PAOK, 22 puan -15 averaj ile 11. sırada yer alan Volos N.F.C. ile karşı karşıya geliyor.

 

Ev sahibi takımda Jose Crespo, Pontus Wernbloom, Omar El Kaddouri, Leo Jaba sakatlıkları; Leonardo De Matos, Chuba Akpom cezaları, misafir takımda ise Liassine Cadamuro, Konstantinos Balogiannis sakatlıkları; Nikolaos Melissas, Augusto Max cezaları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.

 

  • İki takım daha önce bir maçta karşılaştı.Bu maçı PAOK deplasmanda 2-0 kazandı.

 

Bilinmesi Gerekenler

 
*PAOK bu sezon kendi sahasında, ligin son 4 sırasında yer alan takımlara karşı 3 maç oynadı, bu maçların tamamında karşılıklı gol oldu.Misafir takımın bu sezon ligde oynadığı son 4 maçta 3 kez karşılıklı gol oldu.
 
 
*PAOK bu sezon, kendi sahasında, ligin son 4 sırasında yer alan takımlara karşı 3 maç oynadı, bu maçların tamamında 2,5 ve üzerinde gol atıldı.Misafir takımın bu sezon ligde oynadığı son 4 maçta 3 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 4 maçta 3 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.
 
 
*PAOK bu sezon kendi sahasında, ligin son 4 sırasında yer alan takımlara karşı oynadığı 3 maçın tamamında ilk yarıları önde kapatan taraf oldu.PAOK bu sezon ligde oynadığı son 2 maçta ilk yarıları önde tamamladı.PAOK bu sezon ligde, kendi sahasında oynadığı son 3 maçta 2 kez ilk yarıları önde kapatan taraf oldu.
 
 
*PAOK bu sezon, ligin son 4 sırasında yer alan takımlara karşı oynadığı 7 maçı da kazandı.Volos N.F.C. bu sezon deplasmanda, ligin ilk 4 sırasında yer alan takımlara karşı oynadığı 2 maçta da mağlup oldu.PAOK bu sezon ligde oynadığı son 8 maçta 7 galibiyet elde etti.PAOK bu sezon ligde, kendi sahasında oynadığı son 5 maçı kazandı.

En Son Haberler Tümü

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.