Yükleniyor...

Resmi teklif yapıldı

Galatasaray'da Zakaria sesleri

03 Şubat 2026 Sal 19:07 9115

Galatasaray orta saha transferinde rotayı Fransa'ya çevirdi. Monaco'da forma giyen Zakaria'yı gündemine alan sarı kırmızılı kulüp, bu transferi bitirmek için hem oyuncu hem de kulübüyle anlaşma zemini arıyor.

 

Zakaria, bu sezon Monaco formasıyla 16 maçta görev yaptı. Sakatlığından dolayı ise 7 maçta forma giyemedi. Oynadığı karşılaşmalarda ilk 11'de sahaya çıkan İsviçreli futbolcu sadece iki karşılaşma hariç 90 dakika oynadı. Bu maçlarda 5 sarı, bir de kırmızı kart görürken 3 de asist yapma başarısı gösterdi.

 

Asıl mevkisi defansif orta saha olan Zakaria, iki maçta stoperde oynadı. Bu maçlar ligde Rennes, Şampiyonlar Ligi'nde ise Juventus karşılaşmaları.

En Son Haberler Tümü

Kosova'da 2 gözaltı

Talisca fırtınası esiyor

Beşiktaş'ta derbi hazırlıkları sürüyor

Okan Buruk'un jokeri Gabriel Sara

Trabzonspor'da Galatasaray alarmı

Kupada son perde açılıyor

"Tarzım cesur, hızlı ve zeki"

NBA'de devlerin savaşında zafer uzatmada Thunder'ın

Bilet alırsak servet kazanacağız!

Verstappen’den çarpıcı çıkış

Afrika Uluslar Kupası'nda büyük format değişikliği

Galatasaray'da tecrübe kulübeye çekildi

Avrupa kıtasında Dünya Kupası için son biletler

Dönüşüm süreci ivme kazandı

Fenerbahçe

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.