Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nde konuk ettiği Zalgiris Kaunas'a 92-82 mağlup oldu. Bu sonuçla sarı-lacivertli ekip ligdeki 11. yenilgisini alırken, Litvanya temsilcisi 20. galibiyetine ulaştı.
Mücadeleye boyalı alanda etkili başlayan Fenerbahçe Beko, Colson, Silva ve Hall'un sayılarıyla ilk çeyreği 25-22 önde kapattı. İkinci periyotta hücumda vites artıran Zalgiris, soyunma odasına 49-44 üstünlükle girdi.
Üçüncü çeyrekte Horton-Tucker ve Colson ile farkı kapatmaya çalışan sarı-lacivertliler, rakibin dış atışlarına engel olamayınca son bölüme 66-62 geride girdi. Final periyodu büyük çekişmeye sahne olurken, Fenerbahçe Beko 32. dakikada De Colo ile öne geçse de savunmada istediği sertliği yansıtamadı. Maçın son bölümünde oyunun kontrolünü tamamen eline alan Zalgiris, sahadan 10 sayılık farkla galip ayrıldı.
Karşılaşmayı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran ve futbol takımı teknik direktörü Domenico Tedesco da yerinden takip etti.