Yükleniyor...

Skibbe'nin yeni takımı belli oldu!

Skibbe'nin yardımcılığını Serhat Umar yapacak

25 Kasım 2021 Prş 12:25 9501

Kariyerinde daha önce Türkiye'de Galatasaray , Eskişehirspor ve Karabükspor'u çalıştıran Alman teknik direktör Michael Skibbe, Japonya ekibi Sanfrecce Hiroshima'nın yeni teknik direktörü oldu.

 

Michael Skibbe'nin kısa süre önce resmi imzaları attığı ve Japonya'ya giderek Sanfrecce Hiroshima takımının başına geçeceği öğrenildi.

 

Yardımcısı Serhat Umar

 

Skibbe'nin yardımcılığını 38 yaşındaki Türk asıllı teknik adam Serhat Umar yapacak. Genç ve başarılı çalıştırıcı son olarak Hannover 96'da Kenan Koçak'ın yardımcılığını yapıyordu.

 

Serhat Umar ayrıca Türkiye'de Akhisarspor, Yeni Malatyaspor, Göztepe ve Eskişehirspor'da görev almıştı.

En Son Haberler Tümü

2026 FIFA Dünya Kupası

Trabzonspor

A Milli Takım'da sakatlık

5 lig 1 de kupa maçı

3 bölgeye takviye

Fenerbahçe

Beklentilerin çok uzağında

Beşiktaş

İtalya Serie A

Eski kulüp başkanından şike iddiası

Milli Takımlar

Trabzonspor'da Fatih Tekke etkisi

Süper Lig

Galatasaray

Milli Takım kadrosundan çıkarıldı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.