Yükleniyor...

TAKIMA VEDA ETİ

Fenerbahçe'de antrenör Volkan Demirel ile yollar ayrıldı

14 Temmuz 2021 Çrş 15:08 9290

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, antrenör Volkan Demirel ile birlikte Ülker Stadyumu'nda basın toplantısı düzenledi. Başkan Koç, Demirel'e çok ısrar etmesine rağmen, kendi gelişimini sağlamak için ayrılmak istediğini söyledi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamaları şu şekilde:

 

"Bir Volkan'dır Fenerbahçe"

 

"Bugün Volkan Demirel için toplandık. 'Bir Volkan'dır Fenerbahçe. Kartalspor'dan Fenerbahçe'ye geldikten sonra başka hiçbir formayı giymemiş, formanın hakkını her zaman sonuna kadar vermiş ve efsane kalecilerden biri olarak tarihe geçmiştir. Volkan Demirel pek çok oyuncuya nasip olmayacak bir kariyerle, futbolculuk kariyerini tamamlamıştır. Sonrasında çok iyi bir hoca olmak istediği için de yine Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük görevini üstlenmiştir."

 

"Teknik direktör olarak geri dönmek istiyor"

 

"Volkan Demirel, kendi ayakları üzerinde durmak ve ayrılmak istediğini ifade etti. Ben biraz pres yaptım, kal ve bu tecrübeli kadroyla deneyim kazan dedim. Ama o istemedi ve iddialı bir tarih vererek o tarihte Fenerbahçe'ye teknik direktör olacağını söyledi. Gökhan Gönül ile de yollarımızı ayırdık ve o da benim için zor bir vedaydı. Ona da kariyerinde başarılar diliyorum."

 

Volkan Demirel'in açıklamaları şu şekilde;

 

"Bana verdiğiniz değer için teşekkür ederim"

 

"Çok futbolcular, çok teknik direktörler geldi. Hepsinin gelişi için bir basın toplantısı düzenlendi. Ama ilk defa bir antrenör, eski futbolcu için böyle bir toplantı düzenleniyor. Bana verdiğiniz değer için çok teşekkür ederim. 20 yıl önce buraya girdiğimde; delikanlı, henüz ne yapacağını bilmeyen bir genç vardı. Ama şu an 40 yaşında ne yapacağını bilen, kararlı bir Volkan var. Hedeflerim var, yoluma devam etmeye çalışacağım."

 

"Sezon sonunda ayrılma kararını verdim"

 

"Ayrılma kararını sezon bitiminde vermiştim. 2 senedir Fenerbahçe'de antrenörlük yapıyorum ve çok güzel imkanlarla çalıştım. Ersun Yanal'ın ekibiyle birlikte ve son dönemde de Emre Belözoğlu ile birlikte elimizden geleni yapmaya çalıştık. Erol Bulut hocamızla da öyle."

 

"20 yıllık bir devrin sonuna geldik"

 

"Artık kendi başıma bir şeyler yapabileceğimi hissettim ve bu kararı aldım. Pereira gelmeden önce de takımla çalışma ortamı buldum. Yardımcı olan Zeki ve Fatih hocama teşekkür ediyorum. Bir fotoğraf var, o fotoğrafa girmeme sebebim üstümün sivil olması. Hocama gidip teşekkür ettim. 20 yıllık bir devrin sonuna geldik. Çok heyecanlıyım."

 

"Opsiyonlar var"

 

"Önümde çok güzel bir kariyer olacağını düşünüyorum. Bu kariyeri de elimden geldiği kadar Fenerbahçe'ye layık bir şekilde yürütmek istiyorum. Şu an için 3-4 tane opsiyonum var. Konuşmalar var, isteyenler var. Onları değerlendirmek için biraz zaman gerekiyor. Aceleye gerek yok, doğru kararı vermeye çalışacağım."

 

"Çok zor bir dönemdi"

 

"Kadro dışı kaldığım dönem zor bir dönemdi. Ersun Yanal gelince takıma geri döndüm. Sahada konuşup gidecektik aşırı yağmur yağınca içeride yaptık. Spontane gelişen bir durumdu."

 

"Yine olsa yine yapardım"

 

"Fenerbahçe için yaptıklarımın arkasındayım. Yine olsa yine aynısını yapardım. 20 sene kolay bir zaman değil. Ömrümün yarısını burada geçirdim ve 20 yıl boyunca yataktan ilk kalktığımda hep Fenerbahçe'yi düşünerek hareket ettim. Hatalarım, yanlışlarım olmuştur ama sadece Fenerbahçe'yi düşündüm."

 

"Unutamadığım maç Sevilla"

 

"Unutamadığım maç Sevilla maçıdır. Bir futbolcu için hem dibi görüp sonra zirveyi görmek çok önemli. Hem üzüntümle hem sevincimle iyi ki Fenerbahçe'de yaşamışım. İlk Fenerbahçe'ye geldiğim maç Sarıyer maçıydı. Yolda avuçlarımın içi terleyerek geliyordum. Böyle bir Fenerbahçeli aileden geliyorum."

 

"Milli takımdan teklif gelirse, düşünmem"

 

"Milli takımdan teklif gelirse ona hayır denmez. Verilecek cevap bellidir. Milli görev her şeyin üzerindedir. Teklif gelir mi gelmez mi bilmem ama teklif gelirse hayır diyemem."

 

"Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyorum"

 

"Buraya kadar gelip sesi kısılana kadar tezahürat yapan Fenerbahçe taraftarına, bizi ailesi gibi hissettiren tüm Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyorum. Seven sevmeyen herkese... Fenerbahçe'deki kariyerimle alakalı keşkem hiç olmadı. İyi ki bu forma altında yaşadım. İyi ki 20 sene boyunca bu kulübe hizmet etmişim."

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.