Yükleniyor...

Trabzonspor

Fırtına nefes aldı

27 Mayıs 2023 Cts 12:25 9298

Trabzonspor'da bu sezonun ikinci yarısından sonra yaşanan ekonomik sıkıntılarda sona gelindi. Birçok yabancı futbolcunun alacakları nedeniyle kulübe ihtar çekmesiyle sıkıntılı günler yaşayan bordo-mavili yönetim; sponsorlar, bağışlar ve yönetim kurulu katkılarıyla bu borçların büyük bir çoğunluğunu ödedi.

 

Ertuğrul Doğan'ın başkan olmasından sonra başlanan ödemelerin 23 milyon euroluk bölümünün ödendiği, kalan 2 milyon euroluk bölümünün de ay sonuna kadar ödeneceği belirtildi.

 

Sıra transferde

 

Önceki gün 1461 Trabzon'un Vanspor ile oynadığı Play-Off maçını izleyen ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Ertuğrul Doğan, ödemeler konusunda fikir alışverişinde bulundu. Doğan'ın, futbolcuların daha önce alacakları nedeniyle ihtar çekmek için yaptığı hazırlıkları sonlandırmasıyla rahat bir nefes aldıklarını, bundan sonra yapılacak sponsor görüşmelerinin sonuçlandırılmasıyla transfer çalışmalarına başlayabileceklerini söylediği belirtildi.

En Son Haberler Tümü

Eski Fenerbahçeli soyguna uğradı

Resmi açıklama geldi

Fenerbahçe

UEFA Ülke puanı sıralaması son durum

Anlaşma sağlandı

Resmi açıklama geldi

Tur kapısı aralandı

Beşiktaş

Galatasaray

Fenerbahçe

Galatasaray

Wendel krizi!

1 milyar Euro'yu aştı...

Kramponlarını astı

TFF açıkladı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.