Yükleniyor...

Trabzonspor'a Antalyaspor maçı öncesi sevindirici haber

25 maçtır deplasmanda bileği bükülmüyor..

09 Aralık 2021 Prş 16:17 9343

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon namağlup lider olarak yoluna devam ederek rekorlara imza atan Trabzonspor'un, 25 maçtır deplasmanda bileği bükülmüyor. Dış sahada en son yenilgisini geçen sezonun 6. haftasında 25 Ekim 2020'de Fenerbahçe karşısında yaşayan Karadeniz temsilcisi, bu tarihten sonra konuk takım olarak sahaya çıktığı karşılaşmalarda 15 galibiyet ve 10 beraberlik yaşadı.

 

DEPLASMANDA 412 GÜNDÜR BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

 

Süper Lig lideri Trabzonspor, 412 gündür deplasmanda oynadığı maçlarda rakiplerine galibiyet fırsatı vermedi. Ev sahibi takımlara 3 puan vermeyen bordo-mavililer, Antalyaspor karşısında bu unvanının korumak için mücadele edecek. Namağlup lider olarak yoluna devam eden Trabzonspor bu sezon ise dış sahada oynadığı 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Genel puan sıralamasında elde ettiği 39 puanın 22'sini deplasmanda oynadığı maçlarda elde eden Karadeniz ekibi, 17 puanı ise evinde oynadığı müsabakalarda kazandı.

 

SAKATLAR ANTRENMANA ÇIKTI

 

Bordo mavililerde gerçekleşen antrenmanda doktor raporuyla yer almayan ve dinlenme programı uygulanan Dorukhan Toköz, Abdülkadir Ömür, Trondsen ve Vitor Hugo antrenmanda yer aldı. Dorukhan, Ömür ve Hugo'nun geçtiğimiz aylarda kulübe kazandırılan sakatlık önleme cihazından gelen rapor doğrultusunda antrenmana çıkarılmadığının altı çizildi. Hüseyin Türkmen ve Erce Kardeşler'in tedavisi sürüyor.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.