Yükleniyor...

"Tüm ligler süresiz ertelendi"

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı!

12 Aralık 2023 Sal 10:33 9189

Trendyol Süper Lig'in 15. haftası skandal bir olaya sahne oldu. MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından ev sahibi ekibin başkanı Faruk Koca ve beraberindeki kişiler sahaya girerek hakem Halil Umut Meler'e saldırdı. Yaşananların ardından TFF Yönetim Kurulu acil toplanma kararı aldı. Başkanı Mehmet Büyükekşi toplantının ardından tüm liglerin süresiz ertelendiğini açıkladı.

 

Kendini bilmez caniler tarafından FIFA kokartlı hakemimiz Halil Umut Meler çok kötü ve insanlık dışı bir saldırıya uğradı. Bu saldırıyı kınıyoruz. Halil Umut Meler'in sağlık durumunu yakından takip ediyoruz. Değerli hakemimize acil şifalar diliyoruz.

 

Bu alçak saldırıyı sadece Halil Umut Meler'e yapılmadı! Türk futbolun tüm paydaşlarına yapıldı. Bugüne kadar hakemleri hedef gösteren herkes bu aşağılık suçun suç ortağıdır. Başkanlar, teknik direktörler, futbolcular, hakem yorumcularının hakemleri hedef gösteren, kamuoyunun önüne atanlar, bu alçak saldırının sorumlularındandır. Sorumlu kulüp ve yöneticileri, en ağır şekilde cezalandırılacaktır.

 

Tüm maçları süresiz olarak erteledik. Liglerin süresiyle ilgili önümüzdeki günlerde açıklama yapacağız. Yarın hakemimizi bir ziyaret edelim.

 

Artık yeter! Yeter diyoruz! Her gün hakem suçlamak! Hakemler de insan! Bu kadar tekmeler, yumruklar atacak şekilde... Kimseye böyle vurulmaz. Türk futbolunun değerini daha fazla düşürmeyin! Dünyaya Türk futbolunu rezil etmeyelim! Yeter artık!

 

Hakem Halil Umut Meler'i yarın ziyaret edeceğiz. Kemiğinde bir çatlak var. İnşallah büyük sıkıntı yoktur. Önce sağlık durumu çok önemli.

En Son Haberler Tümü

Uefa'dan kötü haber

Sosyal medyadan duyurdu

Milliler ilk galibiyetini aldı

Süper Lig

Euro 2024

Ziraat Türkiye Kupası

Adana Demirspor

Galatasaray

Beşiktaş

Scout ekibi keşfetti

Geleceği hakkında konuştu

Herkes bunu konuşacak

Fenerbahçe

UEFA'dan Galatasaray'a kötü haber

Beşiktaş

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.