Yükleniyor...

Türkiye - İtalya

EURO 2020 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

10 Haziran 2021 Prş 07:52 9283

Futbolseverlerin heyecanla beklediği EURO 2020'ye 1 gün kaldı. Şenol Güneş yönetimindeki A Milli Takımımız, dev turnuvanın açılış maçında yıldızlar topluluğu İtalya ile kozlarını paylaşacak. Ay Yıldızlılar, güçlü rakibini evinde devirip, turnuvaya muhteşem bir başlangıç yapmayı amaçlıyor. A Milli Takım, İtalya ile 13 kez karşılaşırken 3 beraberlik 10 mağlubiyet aldı. İlk maçı 1949'da son maçı ise 15 yıl önce Kasım 2006'da oynayan milliler 8 gol atıp 23 golü kalesinde gördü. Millilerin A Grubu'ndaki diğer rakipleri ise İsviçre ve Galler olacak.

 

İtalya - Türkiye EURO 2020 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

 

İtalya - Türkiye EURO 2020 A Grubu maçı 11 Haziran Cuma günü oynanacak. Tüm Türkiye'nin heyecanla beklediği 90 dakika TSİ 22.00'de başlayacak. TRT 1'den naklen ve şifresiz yayınlanacak.

 

İtalya - Türkiye seyirci rakamları

 

Şampiyonanın açılış maçına ev sahipliği yapacak 70 bin kişilik Roma Olimpiyat Stadı'ndaki mücadeleyi 16 bin kişi izleyecek. Kritik maçta 3 bin İtalyan, 3 bin Türk ve 10 bin de UEFA'nın sponsorlar ve davetli listesinin bulunduğu kişiler tribünde yer alacak.

 

İtalya - Türkiye maçında düdük Danny Makkelie'de

 

Avrupa Şampiyonası’nın açılış mücadelesi olan İtalya-Türkiye maçında görevy apacak hakemler belli oldu. Karşılaşmayı Hollanda Futbol Federasyonu’ndan Danny Makkelie yönetecek. Makkelie’nin yardımcılıklarını Hessel Steegstra ve Jande Vries yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Fransa’dan Stephanie Frappart, VAR ise Hollanda’dan Kevin Blom olacak.

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.