Yükleniyor...

Volkan Demirel'in yeni takımı belli oldu

Fatih Karagümrük ile anlaşmaya vardığı iddia edildi

13 Aralık 2021 Pzt 15:29 9413

Teknik direktör Francesco Farioli ile yollarını ayıran Fatih Karagümrük, hoca arayışlarına başlamıştı. İstanbul ekibi yeni hocasını buldu. Fatih Karagümrük son olarak beIN SPORTS'ta yorumcu olarak görev yapan Volkan Demirel ile anlaşma sağladı.

 

Kulübede yer alamayacak

 

Ajansspor'un haberine göre Volkan Demirel, Fatih Karagümrük ile bir görüşme yaptı ve iki taraf el sıkıştı. Genç hocanın yakın zamanda açıklanması bekleniyor. Şu an için UEFA B Lisansı bulunan Volkan Demirel, Karagümrük'te yedek kulübesinde yar alamayacak. Demirel'in teknik heyetinde A Lisans sahibi tecrübeli bir isme yer vermesi bekleniyor.

 

Menajeri görüşmeleri açıkladı

 

TVNET'te yayınlanan 4x4 Futbol Programı'nın yorumcusu Mehmet Ayan, Volkan Demirel konusunda menajeri Erdinç Şehit ile görüştüğü söyledi. Ayan, "Volkan Demirel'in menajeri Erdinç Şehit haberi doğrulayarak 'görüşüyoruz' dedi" ifadelerini kullandı.

 

İlk teknik direktörlük dönemi

 

Futbolu bıraktıktan sonra Fenerbahçe'de yardımcı antrenör olarak görev yapan Volkan Demirel, eğer resmi olarak anlaşmalar imzalanırsa ilk teknik direktörlük macerasına Fatih Karagümrük ile başlamış olacak.

En Son Haberler Tümü

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.