Yükleniyor...

Wolverhampton - Leicester City

Spordb.com ile önizleme

14 Şubat 2020 Cum 17:20 10478

İngiltere Premier Ligi 2019/2020 Sezonu 26. Hafta mücadelesinde, 35 puan 3 averaj ile 9. sırada yer alan Wolverhampton, 49 puan 28 averaj ile 3. sırada yer alan Leicester City ile karşı karşıya geliyor.

 

31.700 kişi kapasiteli Molineux Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Mike Dean yönetecek.

 

Ev sahibi takımda Ruben Vinagre, misafir takımda ise Wes Morgan, Nampalys Mendy, Daniel Amartey sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.

 

Son 10 yılda, Nuno Espirito Santo ile Brendan Rodgers 1 maçta karşı karşıya geldiler. Bu maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

 

  1. İki Takım Arasında Oynanan Son 10 Resmi Maçta:
  2. Her iki takımda 3 galibiyet elde ederken, 4 maç berabere tamamlandı.
  3. Wolverhampton 14 gol atarken, Leicester City 15 golle karşılık verdi.
  4. 5 maç 2,5 gol altında, 5 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.
  5. 6 maçta karşılıklı gol olurken, 4 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.
  6. 5 maç 2-3 gol aralığında tamamlandı.
  7. Wolverhampton 2 ve Leicester City 5 maçta ilk golü atan taraf oldular.

 

Bilinmesi Gerekenler

 
*Leicester City bu sezon, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı oynadığı 11 maçta 7 galibiyet elde etti.Leicester City bu sezon ligde, deplasmanda oynadığı son 3 lig maçında 2 galibiyet elde etti.
 
 
*Wolverhampton bu sezon, kendi sahasında ligin ilk 6 sırasında yer alan takımlara karşı 5 maç oynadı, bu maçlarda 4 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.Misafir takımın bu sezon ligde oynadığı son 8 maç 2,5 gol ve üzerinde tamamlandı.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 4 maçta 3 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 5 maç 2,5 gol ve üzerinde tamamlandı.
 
 
*Wolverhampton bu sezon kendi sahasında, ligin ilk 6 sırasında yer alan takımlara karşı oynadığı 5 maçın tamamında ilk yarıları mağlup kapatan taraf oldu.Wolverhampton bu sezon ligde oynadığı son 3 maçta 2 kez ilk yarıları geride kapatan taraf oldu.Wolverhampton bu sezon ligde, kendi sahasında oynadığı son 4 maçta 3 kez ilk yarıları geride kapatan taraf oldu.Leicester City bu sezon ligde, deplasmanda oynadığı son 2 maçta ilk yarıları önde tamamladı.
 
 
*Leicester City bu sezon, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı 11 maç oynadı, bu maçlarda 7 kez toplam gol aralığı 2-3 oldu.Wolverhampton bu sezon kendi sahasında, ligin ilk 6 sırasında yer alan takımlara karşı 5 maç oynadı, bu maçlarda 3 kez toplam gol aralığı 2-3 oldu.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 9 maçta 8 kez toplam gol 2-3 aralığındaydı.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 3 maçta toplam gol 2-3 aralığındaydı.
 
 
*Wolverhampton bu sezon kendi sahasında, ligin ilk 6 sırasında yer alan takımlara karşı 5 maç oynadı, bu maçların tamamında karşılıklı gol oldu.Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 5 maçta 4 kez karşılıklı gol oldu.Misafir takımın bu sezon ligde oynadığı son 4 maçta karşılıklı gol oldu.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 8 maçta 7 kez karşılıklı gol oldu.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 5 maçta 4 kez karşılıklı gol oldu.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.