Yükleniyor...

26/01 NBA LİGİ YORUM VE TAHMİNLER

    Diğer Maç Tahminleri Sıradaki Sayfalardadır.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Oscar'dan NBA analizi

26 Ocak 2019 Cts 14:15 11763

Oladipo gibi önemli oyuncuların yaşadığı sakatlıklar playoff ‘lar öncesinde takımları fazlasıyla etkiler , bu yüzden playoff lar yaklaştıkça gerek tahminleri gerekse bu sakatlık haberlerini siz değerli takipçilerimiz için daha sıklıkla vermeye çalışacağım.


Lakers da sakatlık ile süreci LeBron ‘ın sakatlığı başladığı günde yaşadı , ve bir anda ilk 5 oyuncusundan yoksun olarak da bu sakatlıklar yüzünden maçlara çıktı , onların playoff ritm lerini bulması ve süper starların yaşlı olabilmeleri sebebiyle başta Lakers olmak üzere tüm coach ların da form grafiklerini Nisan ayına doğru yükseltmesini bekliyorum . Bu aylar halen canım cicim ayları ve süprize açık olacak ancak Mart sonrasında playoff hedefindeki takımlarda maçlarda ağırlıklarını hissettirecekler.


Şimdi gelelim günün diğer maçlarına ;


New Orleans - San Antonio

 

 

Önce klasik sakatlardan başlayalım , Nikola Mirotic uzun zamandır sakatlığını antreman eksikliği ile bir araya getirdiğimizde bugün baldırından sakat olduğu için oynayamayacak , Anthony Davis ‘in parmak sakatlığı sürüyor , sakatlıktan dönüş tarihleri 30 ocak ve sonrası olacak , Julius Randle bileğindeki sıkıntı geçmiş gibi görünüyor , coach Anthony Davis ‘in yokluğunda onu oynatabilir , Bu sakatlıklar nasıl etkiler derseniz de Mirotic uzun zamndır yok olursa ev sahibi can yakar kesinlikle ama yok , en kritik eksiklik ise oyunu zora düşünce kurtaran ve takımının skor yükünü çeken oyuncusu A.Davis olmayacak bugün . Onun yokluğu hem skor yükünü hemde maçı olumsuz etkileyebilir , J.Randle onun kadar iyi bir şut oyuncusu olmadığı için sadece skor bulmak için içeri yüklenmek zorunda kalacaklar bu da San Antonio için daha kolay savunma yapma şansı verecek , hem yıkdız oyuncuların olmaması hemde onların olmaması sebebiyle oyun düzenindeki farklılaşma San Antonio avantajlarını gündeme getirecek.


Peki deplasman takımında durum nasıl ? DeMar Derozan ‘ın dizinden sakatlığı net değil , belki bugün dinlendirilecek bir ihtimal de oynayabilir.Çeliken Mr da problem çıkmadığı rapor edilmiş, dirsek sakatlığı olan LaMarcus Aldrigde bugün oynayabilir duruma geldi. Bu iki oyuncunun birden oynamaması durumunda San Antonio ‘nun işi çok zor olurdu , bu akşam normalde galibiyet hedeflemedikleri bir deplasmandan galbiyet ile dönmeleri pek sürpriz olmaz.


İki takımın son bir haftaki form durumuna bakarsak New Orleans daha iyi görünüyor , en son maçlarında Davis ‘in yokluğunu Holiday 22 sayı 9 reb. 13 asist ile kapatıp hızlı oyunda başarılı olsalarda , bu akşam Gasol karşısında Davis’in oynamayacak olması bir handikap her iki takımında 110 lu saayıları bulması ihtimali zor değil oyunun da başabaş gitmesini bekliyorum.


İddaa bu maçı olduğu gibi handikapsız ve 220 sayıların üzerinde açabilir.


Bu durumda üst öneriyorum . Taraf bahisi alacaklar için de deplasman takımı burun farkıyla önde diyebilirim .

    Diğer Maç Tahminleri Sıradaki Sayfalardadır.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Oscar

En Son Yazılar

27/01 NBA LİGİ YORUM VE TAHMİNLER

26/01 NBA LİGİ YORUM VE TAHMİNLER

OSCAR TİYOYU VERDİ!

14/01 NBA LİGİ TAHMİN VE YORUMLARI

08/01 NBA LİGİ

07/01 NBA LİGİ TAHMİN VE YORUMLARI

06-07/01 NBA LİGİ TAHMİN VE YORUMLARI

05/01 NBA LİGİ TAHMİN VE YORUMLARI

04/01 NBA LİGİ

OSCAR'DAN NBA TAHMİNLERİ

OSCAR'DAN NBA YORUM VE TAHMİNLER

OSCAR'DAN NBA YORUM VE TAHMİNLER

NBA LİGİ TAHMİN VE YORUMLARI

NBA LİGİ TAHMİN VE YORUMLARI

BU GECENİN NBA LİGİ TAHMİNLERİ

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.